هوش مصنوعی zendy در مقاله نویسی
هوش مصنوعی Zendy در مقاله نویسی
برای پیدا کردن مقالات مورد نظرمون، دسته بندی و استفاده ازشون، هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار قدرمند، به کارهای ما سرعت بخشیده و همهی مارو توی رقابت بزرگی قرار داده. رقابتی که با دونستن یک سری نکات، آشنایی با بعضی از پلتفرمها و رباتهاش و البته کمی کنجکاوی میشه نهایت استفاده رو ازش برد. در این آموزش یکی دیگه از سایتهای مفید تحت پوشش هوش مصنوعی یعنی zendy.io رو بهتون معرفی میکنیم که البته زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه و مناسب همهی پژوهشگرهاست (شکل 1).
ورود به Zendy
ورود و دسترسی به این سایت بسیار ساده و واضح هست و کافیه که شما sing up کنید، اطلاعات ایمیلتون رو وارد کنید و بعد خودتون رو داخل دستهای که هستید برای مثال دانشجوی کارشناسی ارشد یا دکتری قرار بدید و بعد مرکز تحقیقیتون رو وارد کنید تا به کاربردهای سایت دسترسی داشته باشید (شکلهای 2 و 3).
قابلیتهای هوش مصنوعی Zendy
البته لازم به ذکره که این سایت تقریبا اکثر پابلیشرها رو ساپورت میکنه و مقالات رو از درگاه اونها جستجو میکنه که میتونید چکشون کنید و نکتهی دیگه اینکه غالبا مقالات با دسترسی آزاد رو براتون ارائه میکنه. شما میتونید نتایج جستجوتون رو با فیلترهایی که این سایت طراحی کرده محدودتر و البته دقیقتر کنید که در ادامه بهش اشاره میکنیم (شکلهای 4 و 5).
جستجوی مقالات با Zendy
با فعال کردن فیلترهای ویژهی سایت که سمت چپ تصویر میبینید نتایج رو میتونید حتی محدودتر هم کنید که این فیلترها زمان انتشار، منبع دسترسی، نام منتشرکننده و حتی زبان نتایج منتشر شده است. این قابلیتها کمک میکنه که شما نکات برجستهی مقالهی موردنظرتون رو بفهمید و توی وقت و انرژیتون صرفه جویی بشه (شکل 6).
بعد از اینکه موضوع مورد نظرتون رو سرچ کردید و مقالات بر اساس اونها ارائه شد، با باز کردن یکی از نتایج در سمت چپ تصویر گزینههایی رو میبینید که به دریافت عمیقی از مطالب مورد نظرتون کمک میکنه (شکل 9-7).
دیگر قابلیتهای Zendy در مقاله نویسی
این سایت هم مثل سایتهای دیگهی هوش مصنوعی، اگر حالت پرمیومش رو فعال کنید، قابلیتهای مفید دیگری رو بهتون ارائه میکنه؛ برای مثال: خلاصهی مقالهی مورد نظر، نکات برجستهتر و مفهومیتر و البته قابلیت پرسش و پاسخ رو هم فراهم میکنه. میتونید مطلب مورد نظر رو از مقاله برداشت و از طریق همین پلتفرم بهش رفرنس دهی کنید. البته که در حالت کلی میتونید سوالهای کلی مقاله رو بپرسید و جوابهای مفیدی دریافت کنید (شکل 10).
نتیجه گیری
همونطور که دیدید، هوش مصنوعی Zendy میتونه برای شما خیلی کاربردی و مفید باشه، بخصوص موتور جستجویی که داره میتونه در کنار موتور جستجوهای دیگه به شما در پیدا کردن مقالات مد نظرتون کمک کنه. امیدواریم این ابزار هوش مصنوعی خیلی ساده و البته کاربردی، در کنار تمام ابزارهایی که برای محقق کردن اهداف پژوهشیتون دنبال میکنید، براتون مفید باشه.
دیدگاهتان را بنویسید