هوش مصنوعی Typeset در مقاله نویسی
این روزها که جواب سادهترین تا پیچیدهترین سوالها رو میشه خیلی سریع پیدا کرد، ابزارهای هوش مصنوعی میتونن به عنوان یک دستیار این امکان رو به محقق بدن که مسیر پژوهشی خودش از طرح سوال تا رسیدن به پاسخ رو سریع تر طی بکنه. اما اون چیزی که مهم هست شناخت این ابزارها و چگونگی به کار بردن اونها هست که سعی میکنیم در ادامه به شرح مختصری از یکی از این ابزارها بپردازیم. فرقی نمیکنه که شما در ابتدای مسیر پژوهشی خودتون باشید یا مقالات زیاد با سایتیشن بالا داشته باشید، از لحظهای که یه ایده توسط یه محقق خلق میشه تا لحظهای که تبدیل به یه اثر بشه و چیزی به دنیای علم اضافه کنه سردرگمی های زیادی برای محقق به همراه داره، از پیدا کردن مطالب مرتبط گرفته تا مرور کردنشون، چطوری گزارش کردنشون، دسته بندی و نتیجهگیری. یکی از مهمترین اقداماتی که در نشر یک اثر علمی وجود داره بخش مرور کردن پژوهشهای دیگه و گزارش کردن نتایج مرتبط هست که چالش اصلی کم کردن سرقت ادبی در این قسمت هستش که بهترین راه حل برای اون تکنیک پارافرایز کردن هست. پارافرایز کردن مهارتی هست شامل مجموعهای دیگر از روشها و تکنیکها که اغلب شناخت و به کارگیری اونها زمان بر هست و شما به راحتی با ابزار typeset.io میتونید به رفع این چالش بپردازید. البته اگر کمی کنجکاوی به خرج بدید میبینید که این ابزار کاربردهای خیلی زیادی به جز پارافرایز کردن هم داره که به صورت خیلی خلاصه به بعضی از اونها اشاره میکنیم.
قبل از هرچیزی باید بدونید که کار با این ابزار خیلی ساده هستش، البته برای دسترسی به تمام امکانات اون لازم هست اشتراکی برای اکانت
خودتون بخرید. با جستجوی typeset.io در هر مرورگری براتون صفحه ای باز میشه که لازم هست ایمیل خودتون رو وارد و عضو بشید، بعد ازون شما با صفحه ای روبه رو میشید که تمامی قابلیت ها براتون مشخص هست، مطابق با چیزی که در تصویر شمارهی 1 میبینید:
همونطوری که میبیند این سایت قابلیت صحبت در مورد فایل پی دی افی که تو کتابخونه اتون میتونید ذخیره کنید رو داره، علاوه بر اون قسمتی برای سوال کردن داره که هربار شما ازش سوال بپرسید میره وتمام مقالات مرتبط با سوالتون رو میخونه و جواب خلاصه و مفیدی بهتون ارائه میکنه همراه با رفرنس هایی که میتونید اونهارو هم دانلود و تو کتابخونهی خودتون آرشیو کنید (مطابق با شکل3،4و2).
همونطوری که از تصویر پیداست شما همچنین میتونید به راحتی در مورد فایل پی دی اف مورد نظر و بخش های مختلف اون اطلاعات جزئی تری پیدا کنید. این کاربرد از این وبسایت برای شروع و ایده پردازی بسیار مناسب هست و با پرسیدن چندین سوال میتونید یک مسیر مناسب از چیزهایی که تو ذهنتون هست رو ترسیم کنید. همپنین این سایت مرحلهی جستجو و پیدا کردن کلید واژههای مورد نظر و سپس مقالههای مرتبط با کلید واژه و در نهایت پیدا کردن مقالات مورد نظر با ایدهی اولیهی شمارو خیلی کوتاه تر میکنه.
غالبا در مورد موضوعی که به تازگی به سراغ اون رفتید و در مقالات اولی که مطالعه میکنید، با ابهامات زیادی مواجه هستید و مسائل زیادی براتون نامفهوم هستند که تا اینجا متوجه شدیم میتونیم سوالاتمون رو از این وبسایت بپرسیم و خیلی سریع به جواب برسیم. نکتهی دیگری که باید بهش توجه کنید کمکی هست که این وبسایت در مورد مفهوم روابط و جداول یک مقاله بهتون میکنه، شما به راحتی فایل رو اپلود و بعد روی فرمول مورد نظرتون کلیک و اطلاعات بیشتری دریافت میکنید البته برای این قسمت حتما باید اشتراک داشته باشید.
یادتون نره به طور کلی این وبسایت برای نگارش مقاله و پایان نامه تنظیم شده و با ورد و لتکس در رقابت هست. اگر از طرفداران نسخههای برنامه نویسی شده ای مثل لتکس هستید این فضا هم بسیار مناسب شما هست و دست شما رو برای قالب بندی های مختلف، تنظیم، ویرایش و نگارش انواع فونت ها باز میزاره. در مورد این قابلیت از این وبسایت حرفها و توضیحات بسیاری وجود داره که بطور خلاصه بهش اشاره شد.
شما به عنوان یه محقق یا دانشجو بارها و بارها ملزم به پارافرایز کردن و کم کردن سرقت ادبی آثار علمی خودتون هستید و میدونید که یکی از وقت گیر و البته چالش برانگیز ترین بخشها همین قسمت هستش. علم به پارافرایز کردن یعنی علم به دونستن تکنیک های زیادی که بر پایهی دانش زبان انگلیسی، لغات و هم خانوادهها و گرامر زبان انگلیسی هست. اما میتونید متون خودتون رو در این سایت قرار بدید و اون رو بهبود بدید. (مطابق با شکل9-6)
این نکتهی تکمیلی رو هم در نظر داشته باشید که شما انواع مختلفی از پارافرایز رو میتونید روی متن خودتون پیاده کنید، همونطور که دیدید با تغییر نوع پارافرایز، متن به طور کلی دستخوش تغییرات متفاوتی شد. نحوهی پارافرایز متنی که به سایت دادیم در مورد نوع academic با نوع fluent تفاوتهای زیادی دارند. البته که نوع آکادمیک برای کارهای پژوهشی و مقاله نویسی متداولتر هست اما کاربرد نوع formal هم در نظر داشته باشید و برای کارهاتون میتونید از این نوع هم استفاده کنید. شاید براتون جالب باشه که بدونید شما در این بخش گزینهی دیگری علاوه بر نوع پارافرایز هم برای تغییر متنتون دارید. گزینههای length و validation هم میتونن به شما کمک زیادی بکنند که شما با انتخاب length و تغییر بازهی مشخص اون طول جملات پارافرایز شده رو کم یا زیاد و با گزینهی validation شدت تغییرات متن رو کم یا زیاد کنید.
این وبسایت مفید رو در مرورگر خودتون داشته باشید و همیشه ازش استفاده کنید و قابلیتهای دیگه ی اون رو پیدا کنید که حتما براتون مفید خواهد بود. امیدواریم از خوندن این ولاگ لذت برده و براتون مفید بوده باشه.
دیدگاهتان را بنویسید